Problémám van a WordPresses oldalam webfejlesztőjével

Szerencsés konstelláció. Ha Önnek szerencséje van, akár egy jelszócserével megúszható a webfejlesztő lecserélése.

Ehhez az kell, hogy a webfejlesztőtől független tárhelyen legyen a weboldala és az hogy legyen Önnek a tárhelyhez, valamint a WordPresshez is hozzáférése.

Mielőtt ezt a procedúrát végigcsinálja, kérem gondolkozzon el azon, hogy mik lennének az elvárásai az új webfejlesztőjétől. Építse újjá az oldala kinézetét? Alakítsa át az egész oldalt tartalmilag, de a design maradjon a régi? Tanítsa meg Önt, vagy kollégáját arra, hogy miképpen tudják Önök szerkeszteni az oldalt?

Hogy konkrétumokat lásson, íme néhány szám is:

Egy átlagos weboldal (maximum 10 aloldal) esetében az egyedi kinézet kialakítását és alkalmazását 50.000,-Ft+áfa összegért vállalnánk. Ha az alábbi űrlapon keresztül keres meg minket, akkor 20% engedményt tudunk Önnek biztosítani, tehát 40.000,-Ft+áfa összegért vállaljuk, miután megvizsgáltuk a weboldalát, hogy valóban megfelel a feltételeknek és tényleg tudunk Önnek segíteni.

Ha nem designváltásra lenne szüksége, hanem csak szeretné megtanulni az oldalát használni, egy átlagos weboldal használatának betanítása nálunk 30.000,-Ft+áfa lenne, de, ha a lenti ajánlatkérő űrlapot használja, 20% kedvezményt tudunk biztosítani, tehát 24.000,-Ft+áfa összegért tudjuk vállalni. Ez praktikusan online megbeszéléssel (Google Meet, Skype stb) történik.

Íme egy példa weboldal üzemeltetésre havidíjas alapon. Vállaljuk weboldala havi karbantartását, üzemeltetését, fejlesztését. Az ajánlat tartalmazza a weblap sablonjainak, bővítményeinek és az alapszoftver folyamatos frissítését, valamint havi 3 óra rendelkezésre állást apró fejlesztések, javítások megoldására. De lehet ez akár blogposztok feltöltése is. Havi költség: 40.000,-Ft+áfa/hó. Ha a havi időkereten felül szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, akkor óradíjas alapon arra is lehetőség van.

El tudjuk képzelni, hogy számtalan további igénye is lehet, a fenti példák csak ízelítők voltak. Kérem töltse ki az alábbi űrlapot és az Üzenet mezőbe írja be kérését. Ez nem minősül megrendelésnek, keresni fogjuk telefonon, beszélgetünk, és a folyamat végén adunk egy árajánlatot, amiről szabadon eldöntheti, hogy elfogadja, vagy sem.

Ajánlatkérő űrlap

Miért bízzon bennünk?

Hamar János vagyok, webfejlesztő. Közel 20 éve foglalkozom weblapok készítésével és csapatommal már évek óta kizárólag WordPress weblapokat fejlesztünk. Tevékenységünket kiegészítve a Tárhely.eu viszonteladójaként domain regisztrációt és tárhelyszolgáltatást is végzünk ügyfeleinknek. Kezelünk több, mint 100 domaint és közel ennyi weblapot. Mivel ilyen méretű ügyfélállománnyal rendelkezünk, nyilvánvalóan tudjuk, kénytelenek voltunk megtanulni, hogy miképpen kell összerakni egy gyors weblapot, webshopot. Ha nem hiszi, járjon utána referenciáink között!