Problémám van a webfejlesztőmmel

Sok projektben vettünk már részt, nagyon sokat tudnánk mesélni felkészületlen, lusta, akár rosszindulatú webfejlesztőkről, és hasonlóan sokat tudnánk mesélni kicsinyes, haragvó, sértett ügyfelekről is. 

Azt szoktuk mondani, hogy egy webfejlesztő-ügyfél együttműködésben a legtisztább, ha mindenki igyekszik a legjobbját nyújtani, de ha valamilyen oknál fogva mégsem megy az együttműködés, akkor minél gyorsabban, de főleg békésen el kell válni egymástól!

A webfejlesztő váltás az esetek jelentős részében tárhely tárhelyváltással, költöztetéssel is jár, de ettől nem kell megijedni, nem megugorhatatlan feladat az sem. Sok költözést megcsináltunk már, néhány dologra oda kell figyelni, de egy bizonyos darabszám felett ez már csak ujjgyakorlat.

Nem érdemes bennragadni egy rossz viszonyban a webfejlesztőnkkel, váltani javasolt, szükséges. De hogyan csináljam mindezt?

A korrekt válaszhoz még egy információra szükségem van. Kérem, válasszon és már mondom is a megoldást!


A WEBOLDALAM WORDPRESSEL KÉSZÜLT

Ha ez igaz Önre, kattintson a gombra!


A WEBOLDALAM NEM WORDPRESSEL KÉSZÜLT

Ha ez igaz Önre, kattintson a gombra! Akkor is ide kattintson, ha nem tudja, hogy mivel készült az oldala!

Miért bízzon bennünk?

Hamar János vagyok, webfejlesztő. Közel 20 éve foglalkozom weblapok készítésével és csapatommal már évek óta kizárólag WordPress weblapokat fejlesztünk. Tevékenységünket kiegészítve a Tárhely.eu viszonteladójaként domain regisztrációt és tárhelyszolgáltatást is végzünk ügyfeleinknek. Kezelünk több, mint 100 domaint és közel ennyi weblapot. Mivel ilyen méretű ügyfélállománnyal rendelkezünk, nyilvánvalóan tudjuk, kénytelenek voltunk megtanulni, hogy miképpen kell összerakni egy gyors weblapot, webshopot. Ha nem hiszi, járjon utána referenciáink között!