Nem elég szép a WordPresses oldalam

Nem szerencsés, ha egy vállalkozásnak nem túl esztétikus a weboldala. Az oldal látogatója és a tulajdonosa sem szereti az ilyen weboldalakat. WordPresses tartalomkezelő rendszerrel készült weblapoknál ez gyakran felmerülő probléma, de szerencsére könnyen orvosolható!

A WordPress úgy lett kialakítva, hogy az egész oldal tartalmi felépítése élesen el van választva az oldal általános kinézeti beállításaitól. Legalábbis akkor el van választva, ha az eredeti fejlesztő kellő körültekintéssel végezte a dolgát. Egy egyszerű sabloncserével is látványos eredményeket lehet elérni. 

Az interneten megszámlálhatatlan ingyenes WordPress sablon elérhető és letölthető, de ezek használata mellett nem lesz teljes mértékben egyedi a weboldal kinézete, más is megtalálhatta ugyanazt a sablont. Ezért a mi megoldásunk egy szintén sablon alapú, de egyedi kinézetű weboldal kialakítása egy rugalmasan alakítható prémium (fiztetős) sablon a DIVI segítségével. Ennek köszönhetően szabadon állíthatóak az oldal betűtípusai, színei, a fejléce, lábléce, a nyitóoldal és az aloldalak szerkezete.

De hogy konkrét számokat is lásson, egy átlagos weboldal (max. 10 oldalas) esetében az egyedi kinézet kialakítását és alkalmazását 50.000,-Ft+áfa összegért vállalnánk. Ha az alábbi űrlapon keresztül keres meg minket, akkor 20% engedményt tudunk Önnek biztosítani, tehát 40.000,-Ft+áfa összegért vállaljuk, miután megvizsgáltuk a weboldalát, hogy valóban megfelel a feltételeknek és tényleg tudunk Önnek segíteni.

Amennyiben a vizsgálat alapján tárhelyváltásra is szükség van, a tárhelyköltség első éves díjából 25% kedvezményt biztosítunk.

Tehát az űrlap kitöltése még nem minősül megrendelésnek, ha bizonytalan, akkor is nyugodtan kitöltheti, telefonon is mindenképpen jelentkezünk, de a vizsgálati folyamat végén e-mailben fogunk ajánlatot küldeni Önnek, amelyről eldöntheti, hogy elfogadja vagy sem!

Ajánlatkérő űrlap

Miért bízzon bennünk?

Hamar János vagyok, webfejlesztő. Közel 20 éve foglalkozom weblapok készítésével és csapatommal már évek óta kizárólag WordPress weblapokat fejlesztünk. Tevékenységünket kiegészítve a Tárhely.eu viszonteladójaként domain regisztrációt és tárhelyszolgáltatást is végzünk ügyfeleinknek. Kezelünk több, mint 100 domaint és közel ennyi weblapot. Mivel ilyen méretű ügyfélállománnyal rendelkezünk, nyilvánvalóan tudjuk, kénytelenek voltunk megtanulni, hogy miképpen kell összerakni egy gyors weblapot, webshopot. Ha nem hiszi, járjon utána referenciáink között!