Nem elég szép az oldalam

(esztétikailag elavult)

Az esztétika, egy weblap szépsége teljes mértékben szubjektív. Ráadásul a hatékonysági mérések szerint nem is mindig a „legszebb” weboldalak teljesítenek a legjobban. De kétségtelen tény, hogy a trendek érezhetőek és vannak esetek, amikor tényleg érdemes egy weblap arculatán, kinézetén frissíteni.

Az ideális eset az, amikor a tulajdonosnak is tetszik, a fejlesztő is elégedett és a használati statisztikák is visszajelzik, hogy a látogatók is kedvelik az oldalt, az eredeti elképzeléseknek megfelelően használják. Végeredményben rendelnek, ajánlatot kérnek, telefonálnak, hisz ez a feladata egy kisvállalkozás weblapjának.

Érdemes tehát mutatós weboldalt készíteni. De mit tegyek, ha nekem most épp egy kevésbé mutatós weboldalam van?

A korrekt válaszhoz még egy információra szükségem van. Fontos tudnom, hogy a weblapja WordPressel készült, vagy nem. Kérem, válasszon és már mondom is a megoldást!


A WEBOLDALAM WORDPRESSEL KÉSZÜLT

Ha ez igaz Önre, kattintson a gombra!


A WEBOLDALAM NEM WORDPRESSEL KÉSZÜLT

Ha ez igaz Önre, kattintson a gombra! Akkor is ide kattintson, ha nem tudja, hogy mivel készült az oldala!

 

Íme néhány referenciánk képekben. Kattintson a képre, hogy nagyobb méretben lássa!

Miért bízzon bennünk?

Hamar János vagyok, webfejlesztő. Közel 20 éve foglalkozom weblapok készítésével és csapatommal már évek óta kizárólag WordPress weblapokat fejlesztünk. Tevékenységünket kiegészítve a Tárhely.eu viszonteladójaként domain regisztrációt és tárhelyszolgáltatást is végzünk ügyfeleinknek. Kezelünk több, mint 100 domaint és közel ennyi weblapot. Mivel ilyen méretű ügyfélállománnyal rendelkezünk, nyilvánvalóan tudjuk, kénytelenek voltunk megtanulni, hogy miképpen kell összerakni egy gyors weblapot, webshopot. Ha nem hiszi, járjon utána referenciáink között!