Lassú a WordPresses oldalam

Nem szerencsés, ha egy vállalkozásnak lassan betöltődő, akadozó weboldala van. Az oldal látogatója, a a tulajdonosa, de még a Google keresője se szereti az ilyen weboldalakat. WordPresses tartalomkezelő rendszerrel készült weblapoknál ez gyakran felmerülő probléma, de szerencsére orvosolható!

A WordPresses oldal lassúságának több oka is lehet, de leginkább három oka van:

  1. Az oldalon levő tartalmak (leginkább képek, videók) rosszul vannak optimalizálva, túl sokáig tart a betöltődés.
  2. Maga a WordPress van rosszul optimalizálva.
  3. Előfordul néha, hogy lassú a tárhely. Elsőre általában mindenkinek ez jut eszébe, de tapasztalatunk szerint egy átlagos tárhelyen simán el kéne fusson egy átlagos, de jól optimalizált WordPresses weboldal.

A felsorolt problémák mindegyikében tudunk Önnek segíteni. A költségek természetesen az Ön weboldala méretétől, kiterjedtségétől függenek.

De hogy konkrét számokat is lásson, egy átlagos weboldal (max. 10 oldalas) esetében a képek és a WordPress optimalizálását 50.000,-Ft+áfa összegért vállalnánk. Ha az alábbi űrlapon keresztül keres meg minket, akkor 20% engedményt tudunk Önnek biztosítani, tehát 40.000,-Ft+áfa összegért vállaljuk, miután megvizsgáltuk a weboldalát, hogy valóban megfelel a feltételeknek és tényleg tudunk Önnek segíteni.

Amennyiben a vizsgálat alapján tárhelyváltásra is szükség van, a tárhelyköltség első éves díjából szintén 25% kedvezményt biztosítunk.

Tehát az űrlap kitöltése még nem minősül megrendelésnek, ha bizonytalan, akkor is nyugodtan kitöltheti, telefonon is mindenképpen jelentkezünk, de a vizsgálati folyamat végén e-mailben fogunk ajánlatot küldeni Önnek, amelyről eldöntheti, hogy elfogadja vagy sem!

Ajánlatkérő űrlap

Miért bízzon bennünk?

Hamar János vagyok, webfejlesztő. Közel 20 éve foglalkozom weblapok készítésével és csapatommal már évek óta kizárólag WordPress weblapokat fejlesztünk. Tevékenységünket kiegészítve a Tárhely.eu viszonteladójaként domain regisztrációt és tárhelyszolgáltatást is végzünk ügyfeleinknek. Kezelünk több, mint 100 domaint és közel ennyi weblapot. Mivel ilyen méretű ügyfélállománnyal rendelkezünk, nyilvánvalóan tudjuk, kénytelenek voltunk megtanulni, hogy miképpen kell összerakni egy gyors weblapot, webshopot. Ha nem hiszi, járjon utána referenciáink között!