Lassú a NEM WordPresses oldalam

Sajnos a mi vállalkozásunk csak és kizárólag WordPress alapú weboldalak fejlesztésével foglalkozik. Így az Ön weboldalát nem tudjuk optimalizálni.

Amit tehetünk Önért, az annyi, hogy megépítjük weboldalát (újra) WordPress alatt. Így az oldala automatikusan optimalizált lesz, hiszen mi csak optimalizált oldalakat építünk. Ennek költsége nyilván a feladat nagyságától függ.

Nem elhanyagolható tény, hogy olyan weblapot kap a kezébe, amelyet Ön tud kezelni, tartalommal feltölteni. A feltöltés módját természetesen betanítjuk Önnek vagy kollégájának.

De hogy konkrét számokat is lásson, egy átlagos weboldal (max. 10 oldalas) esetében a változatlan tartalomal és designnal a WordPress oldal felépítését 150.000,-Ft+áfa összegért vállalnánk. Ha az alábbi űrlapon keresztül keres meg minket, akkor 20% engedményt tudunk Önnek biztosítani, tehát 120.000,-Ft+áfa összegért vállaljuk, miután megvizsgáltuk a weboldalát, hogy valóban megfelel a feltételeknek és valóban megépíthető WordPress alatt.

WordPress oldal építése esetén szinte minden esetben tárhelyváltást szoktunk javasolni, a tárhelyköltség első éves díjából szintén 25% kedvezményt biztosítunk.

Tehát az űrlap kitöltése még nem minősül megrendelésnek, ha bizonytalan, akkor is nyugodtan kitöltheti, telefonon is mindenképpen jelentkezünk, és, ha szükség van rá, személyesen is felkeressük. Az ajánlattételi folyamat végén e-mailben fogunk ajánlatot küldeni Önnek, amelyről eldöntheti, hogy elfogadja vagy sem!

Ajánlatkérő űrlap

Miért bízzon bennünk?

Hamar János vagyok, webfejlesztő. Közel 20 éve foglalkozom weblapok készítésével és csapatommal már évek óta kizárólag WordPress weblapokat fejlesztünk. Tevékenységünket kiegészítve a Tárhely.eu viszonteladójaként domain regisztrációt és tárhelyszolgáltatást is végzünk ügyfeleinknek. Kezelünk több, mint 100 domaint és közel ennyi weblapot. Mivel ilyen méretű ügyfélállománnyal rendelkezünk, nyilvánvalóan tudjuk, kénytelenek voltunk megtanulni, hogy miképpen kell összerakni egy gyors weblapot, webshopot. Ha nem hiszi, járjon utána referenciáink között!