Én szeretném kezelni a WordPresses oldalam

Viszonylag szerencsés helyzet. Az Ön weboldalát olyan eszközzel készítették el, aminek segítségével akár Ön is kezelheti az oldalt.

Ehhez az kell, hogy legyen Önnek a WordPresshez adminisztrátori szintű hozzáférése.

Ha ez megvan, mi meg tudjuk tanítani Önnek, hogy miképpen kezelje oldalát. Egy átlagos weboldal használatának betanítása nálunk 30.000,-Ft+áfa lenne, de, ha a lenti ajánlatkérő űrlapot használja, 20% kedvezményt tudunk biztosítani, tehát 24.000,-Ft+áfa összegért tudjuk vállalni. Ez praktikusan online megbeszéléssel (Google Meet, Skype stb) történik.

Ha érdekli a dolog, kérem töltse ki az alábbi űrlapot hogy felvehessük a kapcsolatot Önnel! Ez nem minősül megrendelésnek, keresni fogjuk telefonon, beszélgetünk, és a folyamat végén adunk egy árajánlatot, amiről szabadon eldöntheti, hogy elfogadja, vagy sem.

Ajánlatkérő űrlap

Miért bízzon bennünk?

Hamar János vagyok, webfejlesztő. Közel 20 éve foglalkozom weblapok készítésével és csapatommal már évek óta kizárólag WordPress weblapokat fejlesztünk. Tevékenységünket kiegészítve a Tárhely.eu viszonteladójaként domain regisztrációt és tárhelyszolgáltatást is végzünk ügyfeleinknek. Kezelünk több, mint 100 domaint és közel ennyi weblapot. Mivel ilyen méretű ügyfélállománnyal rendelkezünk, nyilvánvalóan tudjuk, kénytelenek voltunk megtanulni, hogy miképpen kell összerakni egy gyors weblapot, webshopot. Ha nem hiszi, járjon utána referenciáink között!