Én szeretném kezelni az oldalam

Nagy terhet vesz le mindenki válláról az a lehetőség, hogy a weblap tulajdonosa saját maga, vagy kollégája kezelni tudja a weboldalát. Nem valami üdítő érzés, hogy egy szerencsétlen telefonszámot a webfejlesztő napok alatt javít ki. Beteszi a feladatai közé, halad velük, és amikor sorra kerül, megcsinálja.

Mennyivel egyszerűbb, ha meg tudja a tulaj csinálni a tartalmi változtatást. Lehet, hogy új designt nem tud csinálni, de szöveget, képet, videókat simán be tud rakni. Azt szoktam mondani, hogy, ha tud valaki egy Word dokumentumot szerkeszteni, akkor a weblapját is tudja szerkeszteni, feltéve, ha megfelelő tartalomkezelő rendszerrel (pl WordPresszel) készült.

Érdemes tehát mutatós weboldalt készíteni. De mit tegyek, ha most én nem tudom szerkeszteni a weboldalamat?

A korrekt válaszhoz még egy információra szükségem van. Fontos tudnom, hogy a weblapja WordPressel készült, vagy nem. Kérem, válasszon és már mondom is a megoldást!


A WEBOLDALAM WORDPRESSEL KÉSZÜLT

Ha ez igaz Önre, kattintson a gombra!


A WEBOLDALAM NEM WORDPRESSEL KÉSZÜLT

Ha ez igaz Önre, kattintson a gombra! Akkor is ide kattintson, ha nem tudja, hogy mivel készült az oldala!

Miért bízzon bennünk?

Hamar János vagyok, webfejlesztő. Közel 20 éve foglalkozom weblapok készítésével és csapatommal már évek óta kizárólag WordPress weblapokat fejlesztünk. Tevékenységünket kiegészítve a Tárhely.eu viszonteladójaként domain regisztrációt és tárhelyszolgáltatást is végzünk ügyfeleinknek. Kezelünk több, mint 100 domaint és közel ennyi weblapot. Mivel ilyen méretű ügyfélállománnyal rendelkezünk, nyilvánvalóan tudjuk, kénytelenek voltunk megtanulni, hogy miképpen kell összerakni egy gyors weblapot, webshopot. Ha nem hiszi, járjon utána referenciáink között!