Van már weblapom

Az internet folyamatosan fejlődik. Ami tegnap jó volt, ma már talán semmire sem alkalmas. Ne okolja magát, ha nem rendesen működik a jelenlegi weboldala, valószínű, hogy amikor készült még megfelelő volt.

Tapasztalatom szerint többféle problémával küzdenek a weboldal tulajdonosok. Van, aki műszakilag nem elégedett az oldalával, van aki tartalmilag, esetleg esztétikailag. Van, akinek problémái vannak a webfejlesztőjével (eltűnt, nem elérhető, nem csinálja meg, amit ígért), és van, aki azt szeretné, ha saját maga, vagy a kollégája tudná szerkeszteni az oldala tartalmát, de erre a korábban elkészített oldal nem alkalmas.

Válasszon, hogy mi igaz Önre!


LASSÚ AZ OLDALAM

(műszakilag elavult)
Ha ez igaz Önre, kattintson a gombra!


NEM ELÉG SZÉP AZ OLDALAM

(esztétikailag elavult)
Ha ez igaz Önre, kattintson a gombra!


PROBLÉMÁS A WEBFEJLESZTŐM

Ha ez igaz Önre, kattintson a gombra!


ÉN SZERETNÉM KEZELNI AZ OLDALT

Ha ez igaz Önre, kattintson a gombra!

Miért bízzon bennünk?

Hamar János vagyok, webfejlesztő. Közel 20 éve foglalkozom weblapok készítésével és csapatommal már évek óta kizárólag WordPress weblapokat fejlesztünk. Tevékenységünket kiegészítve a Tárhely.eu viszonteladójaként domain regisztrációt és tárhelyszolgáltatást is végzünk ügyfeleinknek. Kezelünk több, mint 100 domaint és közel ennyi weblapot. Mivel ilyen méretű ügyfélállománnyal rendelkezünk, nyilvánvalóan tudjuk, kénytelenek voltunk megtanulni, hogy miképpen kell összerakni egy gyors weblapot, webshopot. Ha nem hiszi, járjon utána referenciáink között!