Nincs még weblapom

 

Az Ön vállalkozásának nincs weblapja, de szeretne egyet. Mi pedig weblapokat fejlesztünk, méghozzá WordPress rendszerben. Nem sok olyan weblap funkció elképzelés létezik, amit WordPress alatt ne lehetne megépíteni, legyen szó webshopról, portfolió oldalról, vagy hírportálról.

Ha mi készítjük el az weblapját, az oldala automatikusan optimalizált is lesz (gyors lesz), hiszen mi csak optimalizált weblapokat építünk.

Természetesen az oldal mobilbarát lesz, minden eszközön jól fog mutatni, olvasható lesz.

Az egész fejlesztési folyamatot úgy építettük fel, hogy Önnek minél nagyobb beleszólása legyen a weboldala kinézetébe és tartalmába, tehát a folyamat végén a weblapja Önnek mindenképpen tetszeni fog, szép lesz.

Nem elhanyagolható tény, hogy olyan weblapot kap a kezébe, amelyet Ön tud kezelni, tartalommal feltölteni. A feltöltés módját természetesen betanítjuk Önnek vagy kollégájának.

Néhány referenciánk képekben. Kattintson a képre, hogy nagyobb méretben is meg tudja nézni, vagy a címre és nézze meg az élő weboldalt!

 

De hogy konkrét számokat is lásson, egy átlagos weboldal (max. 10 oldalas) esetében a WordPress oldal felépítését 250.000,-Ft+áfa összegért vállalnánk. Ha az alábbi űrlapon keresztül megkeres minket, fél órás díjmentes konzultációt biztosítunk Önnek (pl. Google Meet-en) és, ha a beszélgetésünkből az derül ki, hogy az Ön elképzelése megfelel a fenti feltételeknek, 20% engedményt tudunk Önnek biztosítani, tehát 200.000,-Ft+áfa összegért vállaljuk.

Ha nincs még weboldala, valószínűleg tárhelye és domain neve sincs. Regisztrálunk Önnek egy domain nevet és a tárhelyköltség első éves díjából szintén 25% kedvezményt biztosítunk.

Tehát az űrlap kitöltése után megkeressük Önt telefonon vagy e-mailen, majd egyeztetünk egy időpontot az online konzultációra.  A konzultáció végén e-mailben fogunk ajánlatot küldeni Önnek, amelyről eldöntheti, hogy elfogadja vagy sem!

Kérjen díjmentes konzultációt!

Miért bízzon bennünk?

Hamar János vagyok, webfejlesztő. Közel 20 éve foglalkozom weblapok készítésével és csapatommal már évek óta kizárólag WordPress weblapokat fejlesztünk. Tevékenységünket kiegészítve a Tárhely.eu viszonteladójaként domain regisztrációt és tárhelyszolgáltatást is végzünk ügyfeleinknek. Kezelünk több, mint 100 domaint és közel ennyi weblapot. Mivel ilyen méretű ügyfélállománnyal rendelkezünk, nyilvánvalóan tudjuk, kénytelenek voltunk megtanulni, hogy miképpen kell összerakni egy gyors weblapot, webshopot. Ha nem hiszi, járjon utána referenciáink között!