Szolgáltatások

Tisztelettel köszöntöm, Hamar János vagyok, webfejlesztő. Szekszárdon élek, de – munkám természeténél fogva – az ország bármely pontjára készítek weblapokat. Alapvetően WordPress-szel dolgozom, azon belül is leginkább a Divi sablont használom. Ezzel bármilyen weblapot el lehet készíteni.

Szeretek designterv alapján dolgozni, de – igény esetén – én is elkészíthetem az Ön weblapjának designtervét. Referenciáim között feltüntettem, hogy mely oldalakat készítettem designterv alapján.

Az elmúlt 10 év tapasztalata azt mondatja velem, hogy egy webfejlesztő nem lehet meg stabil tárhelyszolgáltatás nélkül. Ezért cégem viszonteladója a Tárhely.eu-nak, a tőlük bérelt nagyobb tárhelycsomagból biztosítok ügyfeleimnek minőségi tárhelyet. Tárhelyéhez email címeket, folyamatos felügyeletet, folyamatos mentéseket és a weblapjához alkalmazkodó dinamikus tárhelyméretet kínálok.

A tárhelyszolgáltatás mellett legalább ugyanolyan fontos feladat a domain regisztráció. Szintén a Tárhely.eu-val létesített kapcsolatom alapján intézem ügyfeleim domain regisztrációit és a későbbi domain hosszabbításokat.

Hasznos szolgáltatásnak tartom azt, hogy minden ügyfelemet igyekszem meggyőzni arról, hogy ő maga, vagy egy erre kiválasztott kollégája tartsa karban a weblapját. Tehát a cégem által elkészített weblapokhoz vállalok weblap karbantartás betanítást is. Akár személyesen, akár Skype konzultáció keretében.

A normál weblapok mellett készítek webshopokat is, akár WordPress – Woocommerce, akár UnasShop alapon. Referenciáim között ezekre is talál példákat.

Webshopokhoz, nagyobb weblapokhoz az is hasznos lehet, ha a tartalmak feltöltését tapasztalt, mindent látott profira bízza az ember. Partnereimmel vállalok az általunk elkészített weblapokhoz tömeges tartalomfeltöltést.

Weblapkészítés

Webshop készítés

Tárhelyszolgáltatás

Domain regisztráció

Weblap biztonság

Weblap gyorsítás